Zdravo
/ O NAMA

Mi smo Saricital , i mi stvaramo

nezaboravne kampanje

& izvanredne brendove.

SCROLL
Saricital ima za cilj podržati poduzetnike koji žele imati vidljive rezultate za svoje poslovanje i otkriti nove i kreativne načine za to, koristeći sve online marketinške alate (od vizualnog identiteta, izrade web stranica i promotivnih kampanja), kako bi dali glas svom brendu i komunicirali učinkovito, slanjem poruke ciljanoj publici.
Budući da volimo da budemo u stalnom kontaktu sa našim klijentima, da učimo o njihovom poslovanju ili da im pomognemo da prebrode određene izazove, nudimo podršku 24/7 tokom trajanja ugovora.
Šta mi radimo
/ BRENDOVI

Mi pomažemo preduzećima
u čitavom svijetu
da rastu.

Vidi naše usluge
/ ZAŠTO MI?
/ 1
Mi nikada ne
pravimo kompromis
na kvaliteti
Ne želimo da se naš brend povezuje sa nečim što nije najvišeg kvaliteta. Radimo kvalitetne stvari, dajemo kvalitetne savjete i zapošljavamo samo kvalitetnim ljudima.
/ STRAST PREMA KVALITETU
+
/ 2
Iskustvo i
performanse su
sve
Naš fokus je uvijek bio stvaranje intuitivnih i izvanrednih iskustava za ljude. Iskustva koja stvaramo su ono što zaista cijenimo i to je ono što nas izdvaja od svih ostalih.
/ ISKUSTVO & PERFORMANSE
+
/ 3
Uradi stvari jednom
i uradi ih
ispravno
Ne radimo ništa na pola. Mi radimo stvari na pravi način samo sa pažnjom, znanjem i trudom. Uglovi su važan dio svakog putovanja i nikada ih ne siječemo.
/ TRANSPARENTOST
+
Radite sa nama
target="_blank">